کیبردت usb هست یا ps/2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقایون تو این مادربرد P85-D3 کیبرد تا قبل از اینکه بوت سیستم عامل ها نصب شه اصلا کار نمیکنه . ینی داخل بایوس و این جور چیزا نمیتونم برم اما داخل ویندوز و انتخاب سیستم عامل مختلف و ... مشکل نداره
باتری بایوس هم 20 ثانیه درآوردم و جاش گزاشتم اما درس نشد . جالب اینجاست که اطلاعات بایوس هم بد از در آوردنش درخاست ریست یا نشونه ای از ریست شدن هم نداد وقتی باتری رو درآوردم
مشکل از کجاست؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
|
|
کیبردت usb هست یا ps/2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (31-10-14)
هر دو رو تست کردم اما هر دو یه مشکل رو داشتن
هم ps2 و هم usb رو تست کردم
اولا خوب بود . نمیدونم یهو این جوری شد چرا
از طریق جامپر clear cmos انجام بده . فکر میکنم usb legacy رو دیسیبل کرده باشی . موقع clear cmos پاور به برق نباشه / از طریق برنامه @bios بایوسش رو هم اپدیت کن تحت ویندوز
mehrdad_ab (31-10-14), SajjadKhati (31-10-14)
با جامپر کلیر سی موس بلد نیستم کار کنم . آموزششو میدی؟
نمیدونم . سیستم فامیلمه . فک نکنم کار کردن با بایوس رو بلد نبوده باشه
بایوسش آپدیت F9 هه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
روی مادربرد رو نگاه کن یک جامپر رو پیدا میکنی . جلوش نوشته clr-cmos در حالت نرمال روی 1-2 هست . شما در حالی که برق پاور وصل نیست .باید روی 3-2 بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (31-10-14), SajjadKhati (31-10-14)
|
|
ممنون گلپسر
یه نیم ساعت دیگه میاره سیستم شو ببینم درس میشه
راستی ، چرا باتری شو در آوردم ، اطلاعاتش ریست نشد؟
باید حداقل 5 دقیقه . باطری برعکس باشه . برق به پاور وصل نباشه و ترجیحا فیش 24 پین رو در بیارد که ولتاژ روی مادربرد نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (31-10-14), SajjadKhati (01-11-14)
ممنون گلپسر
آری
10 دیقه در آوردم باطری شو اطلاعاتش ریست شد
اما همین یه هفته پیش رو مادربرد H81-S2PT باطری شو به مدت 20 ثانیه در آورده بودم و اطلاعاتش ریست شد . این چرا این جوری شد؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درستش clear cmos استفاده از جامپر هست . باید فیش 24 پین هم کشیده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (01-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks